Vores store erfaring med tagrenovering gør, at vi kan klare selv de mest komplicerede opgaver uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vi foretager tagrenovering af de fleste tagtyper og gør det altid ud fra en ambition om at være de bedste inden for vores fag, så du altid får en professionel løsning, der lever op til dine ønsker.

 

Forlæng dit tags levetid med en tagrenovering

En renovering af dit tag kan forlænge tagets levetid væsentligt. Vi sætter en ære i godt håndværk og uanset opgavens størrelse eller karakter går vi til arbejdet med omhu, der sikrer dig at opgaverne altid udføres professionelt.

 

Få en faglig vurdering

Er du i tvivl om, hvorvidt du skal have et helt nyt tag eller du skal have renoveret det nuværende, stiller vi vores ekspertise til rådighed. Vi gennemgår dit tag grundigt og giver dig en professionel og faglig vurdering af, hvilken løsning der vil sikre dig det bedste resultat. Vi anvender de bedste materialer, og vores store kendskab til branchen og vores tætte samarbejde med lokale leverandører betyder, at vi kan indhente materialerne til fordelagtige priser.

 

Få et uforpligtende tilbud

Med stor erfaring fra blandt andet København, Køge og Greve varetager vi i dag opgaver på hele Sjælland, og vi kan også hjælpe dig.  Ønsker du et uforpligtende tilbud eller vil du gerne høre mere om dine muligheder for tagrenovering, så kontakt os på telefon 26 61 76 19.

Vi hjælper også med tagdækning og tagpap.

Er du interesseret i en snak?

Bliv ringet op af os